Siirry sisältöön

Olen kerhon isobotti ja nimeni on Sami Hänninen, Tuohikotin Pyöriälän kylästä, Rasinmäeltä. Olen jo monessa sopassa keitetty yrittäjä, jolla on parinkymmenen vuoden kokemus Internet-pohjaisista teknologiakonsepteista ja innovaatioprosesseista.

Oma innostukseni teknologiaan alkoi jo pikkupoikana, kun joulupukki toi Korvatunturilta lahjaksi elektroniikkasarjan. Siitä sitten nopeasti tulivat mukaan Commodore ja Amiga merkkiset tietokoneet peleineen ja ohjelmointeineen. Myöhemmin yläaste- ja lukioaikoihin tutuksi tuli sitten PC. Ensimmäinen oman PC:ni sain palkintona hyvin tehdystä työstä RUK:n matrikkelin mainosmyynnissä. Siitä sitten alkoikin tietokoneiden kanssa laajempi säätäminen. Rakennan tietokoneeni komponenteista aina itse. :) 

Pitkällisen harkinnan jälkeen en lähtenyt kokeilemaan uraa maastopuvussa, vaan päädyin markkinoinnin puolelle korkeakouluun. Aika nopeasti alkoi laajempi kiinnostus yritystoimintaan ja sillä tiellä edelleen ollaan. Aptual Oy:ssä sekä Aptual Commerce Oy:ssä fokus on digitaalisessa ostokäyttäytymisessä ja siihen liittyvässä kaupankäyntiteknologiassa. Repovalkea Oy:n, tunnetummin Tervarummun, puitteissa fokus on Repoveden kansallispuiston ja Maailmanperintökohde Verlan luonto- ja kulttuurielämyksiin liittyvien liiketoimintaprosessien teknologiapohjaisessa kehittämisessä ja automatisoinnissa hyödyntäen laajaa sovellusekosysteemiä. Aptual Intelligence Oy:n puitteissa konseptointiin on tullut mukaan erilaiset älykkään laitteet.

Ja mitä tulee ipanoihin, kotona uoman ulkopuoliseen ajatteluun innostavat  5- ja 6-vuotiaat pojat. Haluan tarjota heille niin kannustavan ja mahdollistavan ympäristön kehittyä, kuin vain kykenen. :)

Laajemmin: Sami Hänninen (LinkedIn)

Yhteydet

Puh. 0407217717
Spostit: sami@tervarumpu.fi (ensisijainen kerhotoiminnassa), sami@aptual.fi tai sami@johku.com